Piknik z alpakami 🦙 (za več informacij klikni na povezavo):

Odrasla oseba: 15 € ; otroci od 3. – 15. leta: 8 € ; otroci do 3. leta: BREZPLAČNO 🆓 (otroke do 3. leta v rezervaciji ne označite)

Romantični piknik z alpakami  (za več informacij klikni na povezavo): 50 € 🦙❤️

Pod opombe napišite, kateri meni bi izbrali.  Izbirate lahko med narezkom mesni ali vegi narezkom. Napišite tudi ostale želje glede prehrane (brezglutensko, brez laktoze…)

Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 15 € , preostali znesek pa se z gotovino poravna po pikniku ✅. V primeru darilnega bona, boste znesek predplačila prejeli nazaj po izvedenem pikniku. 

SPLOŠNI POGOJI

  1. Rezervacija termina: Za potrditev rezervacije je potrebno vnaprej plačati znesek v višini 15 €. Plačilo velja kot garancija za izbrani termin.
  2. Odpoved:

    • V primeru, da želite odpovedati svojo rezervacijo, je potrebno to storiti vsaj 48 ur pred načrtovanim terminom storitve. V tem primeru se vplačani znesek (15 €) prenese kot dobroimetje za vaš naslednji termin.
    • Če odpoveste v manj kot 48 urah pred načrtovanim terminom, dobroimetje ne bo na voljo za uporabo v prihodnje. Znesek 15 € se v tem primeru ne vrača.

3. Poravnava preostanka: Preostali znesek za storitev je potrebno poravnati z gotovino na dan izvedbe storitve.

4. Varovanje podatkov: Vsi podatki, pridobljeni v procesu rezervacije, bodo uporabljeni izključno za potrebe organizacije storitve in ne bodo posredovani tretjim osebam.

5. Odgovornost: Organizator ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe udeležencev ali njihove lastnine med trajanjem storitve. Udeležba je na lastno odgovornost. S temi splošnimi pogoji se strinjate ob potrditvi rezervacije.