Piknik z alpakami 🦙 (za več informacij klikni na povezavo):

Odrasla oseba: 15 € ; otroci od 3. – 15. leta: 8 € ; otroci do 3. leta: BREZPLAČNO 🆓

Romantični piknik z alpakami  (za več informacij klikni na povezavo): 50 € 🦙❤️

Za potrditev rezervacije je potrebno plačati 15 € , preostali znesek pa se z gotovino poravna po pikniku ✅. V primeru darilnega bona, boste znesek predplačila prejeli nazaj po izvedenem pikniku.

SPLOŠNI POGOJI

  1. Rezervacija termina: Za potrditev rezervacije je potrebno vnaprej plačati znesek v višini 15 €. Plačilo velja kot garancija za izbrani termin.
  2. Odpoved:

    • V primeru, da želite odpovedati svojo rezervacijo, je potrebno to storiti vsaj 48 ur pred načrtovanim terminom storitve. V tem primeru se vplačani znesek (15 €) prenese kot dobroimetje za vaš naslednji termin.
    • Če odpoveste v manj kot 48 urah pred načrtovanim terminom, dobroimetje ne bo na voljo za uporabo v prihodnje. Znesek 15 € se v tem primeru ne vrača.

3. Poravnava preostanka: Preostali znesek za storitev je potrebno poravnati z gotovino na dan izvedbe storitve.

4. Varovanje podatkov: Vsi podatki, pridobljeni v procesu rezervacije, bodo uporabljeni izključno za potrebe organizacije storitve in ne bodo posredovani tretjim osebam.

5. Odgovornost: Organizator ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe udeležencev ali njihove lastnine med trajanjem storitve. Udeležba je na lastno odgovornost. S temi splošnimi pogoji se strinjate ob potrditvi rezervacije.