Naše živali

Enzo

Naša prva alpaka je Enzo. Kot najstarejši poskuša biti glava družine, čemu pa Čarli včasih nasprotuje. Je najbolj požrešna alpaka daleč naokoli in rad povzroča težave. 

Čarli

Druga alpaka, ki je prispela na našo posestvo je Čarli. Zanj  smo še posebej hvaležni, saj smo ga dobili pri gospodu, ki je res dobra oseba. Čarli je po karakterju nežen, zelo rad deli poljubčke. 

Bali Boršt

Bali se nam je pridužil tretji. Na žalost nas je zaradi prirojenih bolezni letos zapustil. Bil je zelo navihan in zelo poseben, saj je imel edini črne trepalnice in piko na nosu. Za vedno bo ostal del naše alpačje družine!

Kongo

Kongo je zelo priden in miren. Rad ima družbo ostalih alpak in ne povzroča veljih težav.

Polo

Polo je en izmed najpogumnejših. Svoj karakter je pokazal že v prvih dneh pri nas. Zelo rad ima svojega brata Konga, z Enzotom pa pogosto tekmujeta, kdo je glavni.

Pika

Pika je naš mali “cartl”. Ena izmed najbolj nadležnih, hkrati pa najbolj prikupnih koz. Pojedla bi čisto vse, še vrečko v kateri so jabolka. Zelo rada se bori za hrano, in skače v zrak, če je ne dobi prva.

Ilka

Ko pride do traparij, je Ilka prva v vrsti. Včasih se ji moraš preprosto samo smejati. Zelo rada nagaja Piki in je prava mala šefica.

Srečko

Srečko je naš zajček, kateri ima prav posebno ime, saj smo se odločili, da enega zajčka rešimo pred zakolom in ga udomačimo. Prikupil se nam je že kot mladiček. 

To je naša mala čreda, ki se iz dneva v dan veča.