Naša ponudba

Romantičen piknik z alpakami

💞 Pozabita na običajne zmenke in si privoščita nekaj resnično posebnega – romantičen piknik z alpakami! 💫

Doživita čarobnost večera na našem romantičnem pikniku z alpakami. Piknik poteka v čarobnih večernih urah, ko prostor zažari v svetlobi lučk, ki ustvarjajo popolno romantično vzdušje. Uživajta v domačih dobrotah, ki prihajajo neposredno z lokalnih kmetij, in si privoščita poseben trenutek.

🍾 Uživajta v kozarcu šampanjca.
🧺 Razvajajta se z okusno košarico domačih dobrot, vključno z narezkom domačih mesnin, izbranimi siri in svežim kruhom.
⏰ Uživajta v podaljšanem času piknika – kar 150 min čiste romantike.
💑 Začutita ljubezen v zraku v skrbno okrašenem prostoru, ustvarjenem za popolno romantično izkušnjo.

Cena za ta nepozaben večer? Samo 50 € za dve osebi!  Ustvarita večer, poln romantike in trajnih spominov. 🥂💍

p.s. pri nas lahko celo zaročite svojo boljšo polovico! Ali ni to popoln način za postavitev tistega pomembnega vprašanja? 😉

Piknik z alpakami

Privoščite si sproščen dan z družino, romantično druženje s partnerjem ali zabaven konec tedna s prijatelji. Uživajte ob košarici domačih dobrot v družbi alpak. 

15€ / odrasla oseba
8€ / otrok do 15. leta

Joga z alpakami

Popolna umiritev duha in telesa s kančkom zabave. Naše vaditeljice bodo poskrbele za odlično uro joge, katera vas bo sprostila in napolnila z energijo.

15 €/ osebo

Večje skupine

Si želite pripreljati svojo ekipo sodelavcev na nepozaben dogodek? Ali pa želite vsem prijateljem pričarat edinstven dan? Pokličite nas in z veseljem vam pripravimo ponudbo za večje skupine.

Zakaj na druženje z alpakami?

Alpake so ene izmed najbolj ljubkih živali daleč naokoli. Poleg tega pa imajo zelo terapevtski učinek na človeka, in v njihovi družbi se lahko popolnoma sprostiš in pozabiš na vsakdanje skrbi. Za živahnost pa še vseeno poskrbijo naše mini koze, pri katerih smeha ne zmanjka. 

Zakaj pa ravno joga z alpakami? Znano je, da ima joga pozitiven učinek na telo, delovanje uma in splošno dobro počutje. Ko pa še to združimo z alpakami, dobimo nepozabljivo izkušnjo, katera v nas prebudi mir in nam da nov zagon.

Dobro počutje po druženju z alpakami

Smeha ne manjka!

Nepozabna izkušnja

Odklop od vsakdana