Naša ponudba

Pikniki v zimskem času 🍂

Kdo je rekel, da pikniki niso za zimski čas? Pri nas vam ponujamo pravo zimsko doživetje. Ne glede na vreme (piknik je možen tudi v dežju), vas čaka edinstven piknik, obdan z alpakami, razvajala pa vas bo košarica domačih dobrot. Privoščite si lahko topel napitek in uživate v družbi naših alpak.  

Kaj je vključeno v ceno?

🌿 Privaten piknik z našimi ljubkimi  alpakami (120 min).

🦙Priboljški za hranjenje živali.

🧺 Košarica domačih dobrot (narezek z domačimi mesninami, siri, kruhom…) 

🐰 Kratka predstavitev o alpakah in naših ostalih živalih.

CENIK:

Odrasla oseba: 15 €

Otroci od 3. – 15. leta: 8 €

Otroci do 3. leta: BREZPLAČNO

Romantičen piknik med alpakami💕

Doživite čarobnost večera na romantičnem pikniku z alpakami! Piknik poteka v večernih urah, ko je prostor osvetljen z lučkami, ki ustvarjajo pravo romantično vzdušje. Uživajte v domačih dobrotah lokalnih kmetij, obkroženi z alpakami, in nazdravite svoji ljubezni s šampanjcem. 

Cena za dve osebi je 50 € in vključuje:

🍾 Šampanjec.

🧺 Košarica domačih dobrot  (narezek z domačimi mesninami, siri, kruhom…)

⏰ Podaljšan čas piknika (150 min).

💑 Romantično vzdušje – prostor je okrašen za popolno romantično izkušnjo.

🦙 Privaten piknik in druženje z alpakami

Ustvarite nepozaben večer, poln romantike in spominov! 🥂💍

Piknik z alpakami

Privoščite si sproščen dan z družino, romantično druženje s partnerjem ali zabaven konec tedna s prijatelji. Uživajte ob košarici domačih dobrot v družbi alpak. 

15€ / odrasla oseba
8€ / otrok do 15. leta

Joga z alpakami

Popolna umiritev duha in telesa s kančkom zabave. Naše vaditeljice bodo poskrbele za odlično uro joge, katera vas bo sprostila in napolnila z energijo.

15 €/ osebo

Večje skupine

Si želite pripreljati svojo ekipo sodelavcev na nepozaben dogodek? Ali pa želite vsem prijateljem pričarat edinstven dan? Pokličite nas in z veseljem vam pripravimo ponudbo za večje skupine.

Zakaj na druženje z alpakami?

Alpake so ene izmed najbolj ljubkih živali daleč naokoli. Poleg tega pa imajo zelo terapevtski učinek na človeka, in v njihovi družbi se lahko popolnoma sprostiš in pozabiš na vsakdanje skrbi. Za živahnost pa še vseeno poskrbijo naše mini koze, pri katerih smeha ne zmanjka. 

Zakaj pa ravno joga z alpakami? Znano je, da ima joga pozitiven učinek na telo, delovanje uma in splošno dobro počutje. Ko pa še to združimo z alpakami, dobimo nepozabljivo izkušnjo, katera v nas prebudi mir in nam da nov zagon.

Dobro počutje po druženju z alpakami

Smeha ne manjka!

Nepozabna izkušnja

Odklop od vsakdana