Joga z alpakami

🌟 Pridružite se nam na čisto novem doživetju v Sloveniji – joga z alpakami! 🌟

Popolna umiritev duha in telesa s kančkom zabave. Naše vaditeljice bodo poskrbele za odlično uro joge, ki vas bo sprostila in napolnila z energijo. Alpake so ene izmed najbolj ljubkih živali daleč naokoli. Poleg tega pa imajo zelo terapevtski učinek na človeka, in v njihovi družbi se lahko popolnoma sprostite in pozabite na vsakdanje skrbi.

Zakaj ravno joga z alpakami? Znano je, da ima joga pozitiven učinek na telo, delovanje uma in splošno dobro počutje. Ko pa to združimo z alpakami, dobimo nepozabljivo izkušnjo, ki v nas prebudi mir in nam da nov zagon. Jogo vodijo izkušene vaditeljice Katja in Monika z RYS 500 certifikatom. Cena za uro joge, spoznavanje živali in manjšo pogostitev je 15€/osebo.

In brez skrbi, ne bo se vam potrebno postaviti na glavo, jogo prilagodimo začetnikom, tako da je primerna za vse.

Poleg tega ponujamo tudi smejalno jogo! Smejalna joga je posebna oblika joge, ki združuje smeh, dihalne vaje in sprostitev. Primerna je za vse starosti in se izvaja na stolih, ne na blazinah, kar jo naredi dostopno vsem. Kot zanimivost, smejalno jogo je z nami izvajal tudi več kot 80 let star dedek!

Ne zamudite te edinstvene priložnosti – prijavite se zdaj in doživite nepozabno izkušnjo! 🧘‍♀️🌿