Dobrodošli v Alpaka Landu, kjer vam ponujamo edinstvene izdelke in doživetja povezana z alpakami. Uživajte v piknikih z alpakami, sproščujoči jogi in terapiji z alpakami ter odkrijte raznolike alpačje izdelke, vključno z udobnimi alpačjimi nogavicami. Pridružite se nam in doživite čarobnost alpak v našem čudovitem svetu. 🦙❤️

Zakaj na druženje z alpakami?

Alpake so ene izmed najbolj ljubkih živali daleč naokoli. Poleg tega pa imajo zelo terapevtski učinek na človeka, in v njihovi družbi se lahko popolnoma sprostiš in pozabiš na vsakdanje skrbi. Za živahnost pa še vseeno poskrbijo naše mini koze, pri katerih smeha ne zmanjka. 

Zakaj pa ravno joga z alpakami? Znano je, da ima joga pozitiven učinek na telo, delovanje uma in splošno dobro počutje. Ko pa še to združimo z alpakami, dobimo nepozabljivo izkušnjo, katera v nas prebudi mir in nam da nov zagon.

O NAS

Hej, sem Tajda, in z veseljem vam bom povedala nekaj več o nas! Z družino ustvarjamo prav posebno zgodbo, kjer so glavni junaki naše alpake. 

Naša zgodba se je začela s tremi alpakami, sedaj pa iz dneva v dan povečujemo naš mali ranč in pozdravljamo nove živalce.  Za nas so alpake več kot le živali, so naši prijatelji in člani družine.

Vsak dan z njimi je pravo veselje, saj čutimo povezanost z naravo in spoštovanje do življenja. Vse kar počnemo, od ustvarjanja izdelkov do skrbi za alpake, je prežeto z ljubeznijo.

Nismo si mogli želeti boljšega načina življenja. Deliti to strast in veselje z vami je prav poseben privilegij. Hvala, ker ste del naše čarobne zgodbe z alpakami! 🦙❤️

Smeha ne manjka!

Dobro počutje po druženju z alpakami

Nepozabna izkušnja.

Odklop od vsakdana.

Kaj obiskovalci menijo o nas

“Balzam za dušo. Že samo s tem, ko sem videla alpake, sem imela polepšan dan.”

Tjaša