DOBRODOŠLI

V SVETU ALPAK

sproščen večer

Dobrodošli v Alpaka Landu, kjer vam ponujamo edinstvene izdelke in doživetja povezana z alpakami. Uživajte v piknikih z alpakami, sproščujoči jogi in terapiji z alpakami ter odkrijte raznolike alpačje izdelke, vključno z udobnimi alpačjimi nogavicami. Pridružite se nam in doživite čarobnost alpak v našem čudovitem svetu. 🦙❤️

Pikniki v jesenskem času

Kdo je rekel, da pikniki niso za jesenski čas? Pri nas vam ponujamo pravo jesensko doživetje v naši leseni hiški. Ne glede na vreme (piknik je možen tudi v dežju), vas čaka edinstven piknik, obdan z alpakami, razvajala pa vas bo košarica domačih dobrot. Privoščite si lahko topel napitek in uživate v družbi naših alpak.  Vabljeni, da doživite nepozaben jesenski dan v naravi!

Kaj je vključeno v ceno?

🌿 Privaten piknik z našimi ljubkimi  alpakami (120 min).

🦙Priboljški za hranjenje živali.

🧺 Košarica domačih dobrot (narezek z domačimi mesninami, siri, kruhom…) 

🐰 Kratka predstavitev o alpakah in naših ostalih živalih.

CENIK:

Odrasla oseba: 15 €

Otroci od 3. – 15. leta: 8 €

Otroci do 3. leta: BREZPLAČNO

 

IMG_8341

Novost: Romantičen piknik med alpakami 💕

Doživite čarobnost jesenskega večera na romantičnem pikniku z alpakami! Piknik poteka v večernih urah, ko je prostor osvetljen z lučkami, ki ustvarjajo pravo romantično vzdušje. Uživajte v domačih dobrotah lokalnih kmetij, obkroženi z alpakami, in nazdravite svoji ljubezni s šampanjcem. Jesen je čas, ko narava ponudi najlepše barve in prijetno svežino, združeno s toplino lučk, kar bo okrepilo romantiko trenutka. 

Cena za dve osebi je 50 € in vključuje:

🍾 Šampanjec.

🧺 Košarica domačih dobrot  (narezek z domačimi mesninami, siri, kruhom…)

⏰ Podaljšan čas piknika (150 min).

💑 Romantično vzdušje – prostor je okrašen za popolno romantično izkušnjo.

🦙 Privaten piknik in druženje z alpakami

🌌 Večerni termin – doživite čarobnost jesenskega večera.

Pridite in ustvarite nepozaben večer, poln romantike in spominov! 🥂💍

Zakaj na druženje z alpakami?

Alpake so ene izmed najbolj ljubkih živali daleč naokoli. Poleg tega pa imajo zelo terapevtski učinek na človeka, in v njihovi družbi se lahko popolnoma sprostiš in pozabiš na vsakdanje skrbi. Za živahnost pa še vseeno poskrbijo naše mini koze, pri katerih smeha ne zmanjka. 

Zakaj pa ravno joga z alpakami? Znano je, da ima joga pozitiven učinek na telo, delovanje uma in splošno dobro počutje. Ko pa še to združimo z alpakami, dobimo nepozabljivo izkušnjo, katera v nas prebudi mir in nam da nov zagon.

Smeha ne manjka!

Dobro počutje po druženju z alpakami

Nepozabna izkušnja.

Odklop od vsakdana.

O NAS

Hej, sem Tajda, in z veseljem vam bom povedala nekaj več o nas! Z družino ustvarjamo prav posebno zgodbo, kjer so glavni junaki naše alpake. 

Naša zgodba se je začela s tremi alpakami, sedaj pa iz dneva v dan povečujemo naš mali ranč in pozdravljamo nove živalce.  Za nas so alpake več kot le živali, so naši prijatelji in člani družine.

Vsak dan z njimi je pravo veselje, saj čutimo povezanost z naravo in spoštovanje do življenja. Vse kar počnemo, od ustvarjanja izdelkov do skrbi za alpake, je prežeto z ljubeznijo.

Nismo si mogli želeti boljšega načina življenja. Deliti to strast in veselje z vami je prav poseben privilegij. Hvala, ker ste del naše čarobne zgodbe z alpakami! 🦙❤️

Kaj obiskovalci menijo o nas

“Balzam za dušo. Že samo s tem, ko sem videla alpake, sem imela polepšan dan.”

Tjaša